Magic News

Ştefan Bănică lansează cântecul “4 Zile” și pleacă într-un turneu naţional

“4 ZILE” este cel mai nou single care poartă amprenta inconfundabilă a lui Ștefan Bănică, muzica, versurile și producția piesei aparținându-i artistului.

Cântecul “4 ZILE” a fost lansat astăzi și beneficiază de un video lyrics, care poate fi accesat deja pe youtube.

De asemenea, noul single poate fi descarcat/ascultat și pe platformele digitale: https://stefanbanica.lnk.to/4zile

“În noul meu cântec, “4 Zile”, regăsim eterna poveste dintre ea și el, în care viața celor doi se schimbă efectiv în 4 zile. Refrenul spune așa: “Luni ne-am întâlnit / Marți ne-am logodit / Miercuri ne-am certat / Însă joi i-am dat inelul și ne-am luat”. Sper să vă placă piesa și s-o fredonați alături de mine, atât pe youtube, unde găsiți un video lyrics, cât și în turneul din luna aprilie.” – a declarat Ștefan Bănică.

Noul single “4 Zile” va fi cântat live în turneul național “Te iubesc, femeie!”, pe care Ștefan Bănică îl va desfășura în luna aprilie, după cum urmează:

7 aprilie - BRAȘOV - Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibași”

10 aprilie - CRAIOVA – Teatrul Național “Marin Sorescu”

12 aprilie - BACĂU - Teatrul de Vară “Radu Beligan”

13 aprilie - GALAȚI - Sala Sporturilor Dunărea

14 aprilie - CONSTANȚA - Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”

17 aprilie - TIMIȘOARA - Sala Sporturilor “Constantin Jude”

18 aprilie - ORADEA – Casa de Cultură a Sindicatelor

19 aprilie - CLUJ - Casa de Cultură a Studenților “Dumitru Farcaș”

Toate spectacolele vor începe la ora 19, cu excepția concertului de la Craiova, care va începe la ora 20. Biletele se găsesc exclusiv online pe www.iabilet.ro

În cadrul concertelor „Te iubesc, femeie!” vor putea fi ascultate marile hituri marca Ștefan Bănică, cântece mai noi sau mai vechi, așteptate de fiecare dată de public. Dacă vrei să petreci o seară specială, vino împreună cu cei dragi la concertele susținute de Ștefan Bănică în cadrul turneului național “Te iubesc, femeie!”.

Ștefan Bănică este singurul artist român care susține anual două producții muzicale de anvergură, ambele înregistrând cea mai mare longevitate în peisajul muzical românesc: celebrele concerte de Crăciun (20 ani de existență) și concertele din luna martie (12 ani). Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști români, reprezentând un adevărat brand în showbiz-ul din România.