Magic News

Lily Collins şi mesajul său tandru pentru tatăl ei, Phil Collins, care a avut ultimul concert

Phil Collins a susţinut ultimul concert cu trupa Genesis, ocazie cu care fiica lui, Lilly Collins, i-a adus un omagiu extrem de tandru.

Phil Collins a susţinut toate concertele din cadrul turneului în ciuda problemelor lui de sănătate, multe cauzate de poziţia în care a stat la tobe în toţi aceşti ani: “Vertebrele mi-au zdrobit măduva spinării din cauza poziției în care cânt la tobe. Vine din ani de practică”, a declarat el pentru BBC.

Problemele de sănătate îl împiedică să mai cânte la tobe, deoarece artistul nu-și mai poate ține bețele. „Nici măcar nu pot să țin corect bețele fără să mă mai doară. Mi-am luat chiar obiceiul să-mi leg bețele de mâini pentru a mai putea cânta”, a mărturisit el. În ciuda acestui fapt, şi-a salutat publicul pentru ultima dată alături de colegii săi de scenă, declarând cu umor că acum ar trebui să „găsească un loc de muncă adevărat”.

Deşi Phil Collins nu a avut mereu o relaţie bună cu fiica lui, Lily Collins, starul din “Emily in Paris” şi-a celebrat tatăl:

“Seara aceasta marchează sfârșitul unei ere. A fi martor la acest ultim spectacol este cu adevărat o amintire de-o viață și un eveniment pe care îl voi păstra în inima mea pentru totdeauna. Recunoștința infinită nu este suficientă pentru a face dreptate acestui eveniment. Atâta dragoste pe scena aia O2 și chiar mai multă dragoste cu un public care nu a vrut ca show-ul să se termine. Mulțumesc grupului Genesis pentru amintiri, mulțumiri tatălui pentru că a fost o astfel de inspirație și mulțumiri lui Nick Collins că a făcut din mine o soră mândră. Generaţiile viitoare vor continua să vă asculte şi să vă celebreze şi după acest turneu”.