Magic News

Alec Baldwin va fi tată pentru a 8-a oară

Alec şi Hilaria Baldwin au revenit pe reţelele de socializare după ce au fost discreţi în ultima vreme pentru a anunţa că familia lor se va mări din nou.

Hilaria este însărcinată cu al 7-lea copil al cuplului, cel de-al 8-lea pentru Alec Baldwin, în vârstă de 64 de ani.

La sfârşitul anului trecut, actorul american a fost în centrul atenţiei după incidentul tragic petrecut în luna octombrie pe platourile de filmare ale peliculei “Rust”. În momentul în care ţinea o armă în mână pentru a se pregăti de o nouă secvenţă, Alec Bladwin a tras în mod accidental două gloanţe spre regizor şi directoarea de imagine. Din nefericire, Halyna Hutchins a murit din cauza rănii, iar autorităţile au deschis o anchetă.

Mai mulţi membri ai echipei de filmare părăsiseră acest proiect, acuzând condiţiile nesigure de filmare, iar alţii au lansat mai multe acuzaţii după incident.

Alec Baldwin s-a întors între timp pe platourile de filmare pentru un nou thriller, iar acum soţia lui a dat vestea că este din nou însărcinată. “După multe suişuri şi coborâşuri în ultimii ani, avem o mare surpriză: un alt Baldwinito va veni pe lume toamna aceasta”, a spus Hilaria care a publicat un clip în care apare înconjurată de cei şase copii, care află vestea că vor mai avea un frate sau o soră.

“Acest copil este o lumină în vieţile noastre. O binecuvântare şi un cadou în aceste timpuri incerte”, a continuat soţia lui Alec Baldwin.

Cei doi sunt căsătoriţi din 2012 şi au spus mereu că îşi doresc o familie mare. Astăzi sunt părinţii a şase copii, printre care şi o fetiţă născută de o mamă purtătoare, iar în 2019 profesoara de yoga a dezvăluit că a pierdut o sarcină.