Magic News

Reţeta de paste cu roşii cherry a Carlei Bruni Sarkozi, fosta Primă Doamnă a Franţei

Model, cântăreaţă, fostă Primă Doamnă a Franţei, Carla Bruni le-a dezvăluit fanilor o reţetă clasică a bucătăriei italiene.

Cu origini italiene, soţia lui Nicolas Sarkozi nu poate sta departe de bucătărie, deşi după silueta ei aşa ar părea. Ea a venit cu o reţetă pe cât de simplă pe atât de savuroasă: paste cu roşii cherry caramelizate.

Fostul top model care a strălucit pe pdiumurile de modă, defilând pentru cei mai mari designer, în special pentru Thierry Mugler, mărturiseşte că nu are secrete de frumuseţe. “Încerc să am o viaţă în care să fiu fericită, să beau şi să mănânc atât cât vreau”.  

Ingrediente:

paste

o mână de busuioc

un ciorchine de roşii cherry

2 cepe

parmezan

ulei de măsline

sare şi piper

Mod de preparare: 

Tăiați ceapa, roșiile și busuiocul în 3 boluri diferite. Într-o tigaie mare, turnați un strop de ulei de măsline, sare și piper și adăugați ceapa când uleiul s-a încins. Când ceapa este transparenta adăugaţi roşiile. Se lasă la fiert si se adaugă puţin busuioc, după care se lasă din nou sosul să fiarbă. Gustați sosul, iar dacă este prea acid, adăugați zahăr brun. Lasăţi roșiile să se caramelizeze. Într-o cratiță mare, fierbeți apa, adăugând sare grunjoasă şi apoi pastel. Scădeţi 2 minute din timpul de gătire indicat pe ambalaj. Scurgeţi pastele şi puneţi-le înapoi în tigaie cu puțin unt. Adăugați roșiile caramelizate. Amestecaţi şi adăugați parmezan ras și busuioc proaspăt înainte de servire.

Iar cât timp se fac pastele puteţi asculta o melodie a Carlei Bruni sau un artist italian preferat.