Magic News

Istoria Premiilor Oscar: Anul 2017

Am ajuns din nou la un film mare, despre care am amintit de-a lungul timpului, atunci când vorbeam despre recorduri.

La Land este un film frumos, care va intra la clasice fără doar și poate. La La Land este o odă adusă filmului, muzicii și artiștilor în principal.

La La La La La La Land

„La La Land” urmărește povestea Miei (Emma Stone), o actriță aspirantă și a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se zbat să atingă succesul într-un oraș în care prea multe vise și inimi sunt frânte zi de zi. Plasat în Los Angeles-ul zilelor noastre, printre decoruri cuceritoare și momente muzicale fascinante, filmul surprinde bucuriile, dar și dezamăgirile cotidiene a doi tineri în încercarea lor de a-și îndeplini visele.

La La Land a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Veneția pe 31 august 2016 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite de către Lionsgate pe 9 decembrie 2016. A încasat 448 de milioane de dolari (30 de milioane buget) în întreaga lume și a primit elogii pentru actorie, regia și scenariul lui Chazelle. coloană sonoră,  imagine și design de producție.

La La Land a primit cele mai multe nominalizări cu un record de paisprezece (All About Eve din 1950 și Titanic din 1997 au obținut, de asemenea, această distincție). A câștigat șase, chiar șapte dacă punem la socoteală faptul că a cucerit marele premiu pentru câteva minute. Lucru despre care vorbim în trivia.

Continuarea AICI