Magic News

Mila Kunis şi Ashton Kutcher au strâns o sumă impresionantă pentru Ucraina

Mila Kunis şi Ashton Kutcher au demarat la începutul lunii februarie o campanie de strângere de fonduri pentru Ucraina, ţara natală a actriţei.

Cuplul a anunţat pe 17 martie că şi-a atuns obiectivul de a strânge 30 de milioane de dolari pentru poporul ucrainean, însă campania continuă.

Mila şi Asthton au donat şi ei 3 milioane de dolari şi le-au mulţumit tuturor celor peste 65.000 de oamei care s-au mobilizat şi au făcut o donaţie. “Deşi nu va fi soluţia problemelor, tot acest efort colectiv va putea ajuta numeroşi oameni al căror viitor este incert”, au declarat cei doi. “Munca noastră nu s-a terminat. Vom face tot posibilul ca dragostea pe care am primit-o din partea voastră să aibă un impact maxim asupra persoanelor în nevoie”.

Cei doi actori şi-au unit eforturile cu Flexport şi Airbnb pentru a furniza ajutoare şi locuinţe temporare refugiaţilor.

Preşedintele Volodimir Zelenski a vorbit cu cei doi actori şi a scris pe Twitter că gestul lor inspiră lumea.

“Ashton Kutcher şi Mila Kunis s-au numărat printre primii care au reacţionat la durerea noastră. Ei au strâns deja 35 de milioane de dolari şi îi trimit la Flexport şi Airbnb pentru a-i ajuta pe refugiaţii ucraineni. Recunoscător pentru susţinerea lor. Impresionat de determinarea lor. Ei inspiră lumea”, a scris preşedintele ucrainean.

Născută la Cernăuţi, Mila Kunis a declarat în podcastul Conversations Above the Noise că este mândră să fie ucraineancă.