Magic News

Lady Gaga - O dublă demonstraţie de stil

Lady Gaga a fost prezentă în weekend la două evenimente glam, iar artista a făcut de fiecare dată o demonstraţie de stil.

Se ştie că fiecare apariţie a sa este memorabilă, însă de data aceasta Lady Gaga s-a întrecut pe sine. Astfel, ea a strălucit pe covorul roşu la British Academy Film Awards (Bafta), dar şi la Los Angeles, la Critics' Choice Awards.

La Los Angeles, Lady Gaga a apărut într-o creaţie Gucci cu decolteu extravagant, din colecţia primăvară-vară 2022. Rochia din trei părţi, care i-a lăsat la vedere decolteul a fost purtată în onoarea casei italiene după ce Lady Gaga a jucat în pelicula “House of Gucci”.

Cu puţin timp în urmă, artista purtase la Premiile BAFTA o rochie cu trenă semnată Ralph Lauren, o creţie în cel mai pur stil hollywoodian. Silueta sa sculpturală a fost completată cu o coafură de divă, un colier Tiffany & Co, cercei, inel şi brăţară Tiffany & Co. Schlumberger.

Gaga nu a câştigat niciunul dintre premiile oficiale, însă cu siguranţă şi-a adjudecat trofeul pentru cea mai reuşită apariţie.

Foto: Gettyimages.com