Magic News

Ștefan Bănică sărbătoreşte femeia prin turneul naţional “Te iubesc, femeie!”

Ştefan Banică pregăteşte pentru luna aprilie un turneu naţional de excepţie - “Te iubesc, femeie!” – dedicat în mod special doamnelor şi domnişoarelor, dar nu numai.

Concertul “Te iubesc, femeie!” a avut loc pentru prima data în anul 2011, iar de atunci, în fiecare an, Ştefan Banică sărbatoreşte doamnele si domnisoarele, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, prin cele mai frumoase cântece de dragoste, lansate de-a lungul anilor.

“Concertele “Te iubesc, femeie!”, din luna martie, implinesc in acest an 12 ani de traditie neintrerupta si reprezinta cadoul meu special pentru doamne si domnisoare, cu prilejul Zilei Femeii, un buchet cu cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul meu, care sper sa ajunga direct la sufletul celor care vor fi in sala de spectacol la concertele din acest an. In mod normal, concertul “Te iubesc, femeie!” este unul acustic si se desfasoara la Circul Metropolitan Bucuresti. Insa, din cauza pandemiei si a limitarii accesului in sala a spectatorilor la o capacitatie de doar 30%, e foarte greu sa mai sustinem spectacolul in sala Circului Metropolitan, unde de doi ani de zile exista si un centru de vaccinare. Si atunci am hotarat sa continuam traditia acestui concert ducandu-l in mai multe orase din tara, in Sali Polivalente, care sa permita un numar cat mai mare de spectatori, pentru ca altfel, in sali mai mici, restrictiile impuse ne-ar obliga sa crestem pretul biletelor pentru a putea sustine concertul, ceea ce nu ne dorim. Astept cu bucurie sa ne revedem in salile de spectacol in luna martie!” – a declarat Stefan Banica.

Turneul “Te iubesc, femeie!” se va desfasura dupa cum urmeaza:

Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibasi" Brasov 7 aprilie

Sala Polivalentă Craiova – 10 aprilie

Teatrul de Vară Radu Beligan Bacau – 12 aprilie

Sala Sporturilor Dunărea Galati – 13 aprilie

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Constanta – 14 aprilie

Sala Sporturilor "Constantin Jude" Timisoara – 17 aprilie

Sala Sporturilor "Antonio Alexe" Oradea – 18 aprilie

Casa de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș” Cluj – 19 aprilie

Toate spectacolele incep la ora 19:00 si biletele se pot cumpara de pe www.iabilet.ro:

In cadrul concertelor „Te iubesc, femeie!” se vor regasi marile hituri marca Stefan Banica, cantece mai noi sau mai vechi, dar si piese care au fost mai putin difuzate la radio/tv. Dacă vrei să petreci o seară specială, vino împreună cu cei dragi la concertele Stefan Banica din cadrul turneului national “Te iubesc, femeie!”.

Stefan Banica este singurul artist roman care sustine anual doua productii muzicale de anvergura, ambele inregistrand cea mai mare longevitate in peisajul muzical romanesc: celebrele concerte de Craciun (20 ani de existenta) si concertele din luna martie (care se desfasoara pentru al 12-lea an consecutiv).

 Cu o cariera impresionanta, de peste 30 de ani, in muzica, film, teatru si televiziune, Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti artisti romani, reprezentand un adevarat brand in showbiz-ul din Romania.