Magic News

Sean Penn este în Ucraina pentru a realiza un documentar despre invazia rusă

Actorul şi regizorul Sean Penn se află în aceste zile la Kiev unde realizează un documentar despre invazia Ucrainei de către Rusia.

Penn a fost fotografiat în timpul unei conferinţe de presă a guvernului ucrainian şi s-a întâlnit cu preşedintele Volodimir Zelenski.

“Regizorul a venit la Kiev special pentru a înregistra toate evenimementele care au loc în Ucraina pentru a spune lumii adevărul despre invadarea ţării noastre de către Rusia”, a declarat administraţia prezidenţială. “Astăzi, Sean Penn face parte dintre cei care susţin Ucraina aflându-se în ţara noastră. Ucraina îi este recunoscătoare pentru o astfel de manifestare de curaj şi onestitate”, a continuat mesajul.

Sean Penn a mai fost în Ucraina şi în luna noiembrie când a vorbit cu militarii. Potrivit NBC, regizorul în vârstă de 61 de ani, câştigător a două premii Oscar pentru “Harvey Milk" şi "Mystic River”, realizează un documentar pentru studiourile Vice.

Vizita lui Sean Penn în Ucraina coincide cu declanşarea de către Rusia a unei vaste operaţiuni de invadare a Ucrainei, pe uscat, pe apă şi prin aer. Ucraina se confruntă cu cel mai mare atac asupra unui stat european de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace. În prezent, armata rusă are drept scop cucerirea capitalei şi răsturnarea guvernului. Numeroase explozii au avut loc în apropierea capitalei, iar armata ucrainiană a aruncat în aer un pod pentru a opri marşul unei coloane ruseşti de tancuri.