Magic News

Andreea Marin se pregăteşte să lanseze o carte

Andreea Marin şi-a anunţat fanii că în curând va lansa o carte, aceasta fiind cea de-a doua carte scrisă de vedeta de teleiziune.

Prima carte a fost „Prețuiește viața”, lansatăde Andreea la scurt timp după ce a născut-o pe Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică jr.

Acum, Andreea este extem de nerăbdătoare să îşi vadă cartea în librării şi a dezvăluit coperta volumului “Nu există nu se poate”, în care a adunat lecţiile primite în viaţă, dar şi poveştile unor oameni extraordinari.

“A mai rămas o lună până la lansare! Pentru că nu mai am răbdare, vreau să împărtășesc cu voi coperta cărții "Nu există nu se poate" care va apărea pe 17 martie la editura 

@bookzone.ro.
Este o carte despre lecțiile pe care le-am primit de la viață, dar și poveștile unor oameni extraordinari, care au îndrăznit mai mult și nu au renunțat la drumul lor, indiferent câte obstacole li s-au ivit în cale.
O carte care îmi doresc din suflet să meargă din mână în mână, din generație în generație, căci știu că ea conține câte un crâmpei de înțelepciune, bucurie de a trăi frumos și demn, dragoste și lecții de viață prețioase pentru fiecare vârstă.”