Magic News

Unde îşi va petrece vara Celine Dion

Celine Dion şi-a anulat recent concertele din America din cauza unor probleme de sănatate, însă artista va veni vara această în Europa unde va susţine mai multe spectacole.

Se pare că diva intenţionează să îşi petreacă vara în Franţa, scrie gala.fr, citând Le Parisien. Turneul său european ar trebui să înceapă pe 25 mai cu un concert la Birmingham, iar apropiaţii săi au dat asigurări că totul va decurge conform planului. Celine va veni la sfârşitul lunii mai la Paris, unde va rămâne pe durata concertelor sale europene.

Nevoită să îşi anuleze concertele din 2020 si 2021, Celine abia aşteaptă să urce din nou pe scenă. Între 16 şi 24 septembrie, ea va cânta la Paris, iar biletele sunt deja epuizate.

Cei doi ani de pandemie au afectat-o destul de mult pe artistă, Celine acuzând dureri musculare puternice. Aşteptând să îşi reia show-urile, ea îşi exersează vocea pentru a fi în formă maximă la revenirea pe scenă. Un apropiat al său a declarat, de asemenea, că zvonurile legate de un burnout în privinţa sa, sunt false.