Magic News

John Legend şi Chrissy Teigen îşi vând două apartamente fabuloase din New York

John Legend și Chrissy Teigen își iau rămas bun nu de la una, ci de la două proprietăți aflate în New York.

Cuplul a achiziționat penthouse-urile din aceeași clădire cu intenția de a le combina într-o zi într-o unitate duplex, dar proiectul nu a fost finalizat.

Acum, cuplul a scos la vânzare cele două apartamente pentru 18 milioane de dolari.

Teigen și Legend au cumpărat primul apartament pentru 9 milioane de dolari în 2018, iar pe al doilea au dat 7,7 milioane de dolari în 2020. Ambele proprietăți sunt situate în Brewster Carriage House, o clădire istorică care a fost în trecut o companie de trăsuri de cai. Structura veche de 150 de ani a fost transformată în apartamente în 2012.

Penthouse-ul duplex va avea 567 de metri pătrați, iar printre atracţiile sale se află privelistea fenomenala, bucătăria, care este personalizată și echipată cu electrocasnice Miele, precum și podelele de stejar alb din toată casa. Există trei șemineuri pe gaz în penthouse, plus un frigider pentru vin și pardoseală încălzită în băi.

Legend și Teigen petrec mai mult timp pe Coasta de Vest, așa că renunţă la proprietăţile din New York. Cuplul s-a mutat în California, vânzându-şi casa din Beverly Hills, care i-a aparţinut Rihannei în trecut, pentru 16,8 milioane de dolari în 2021 și achiziționând un nou conac în apropiere pentru 17,5 milioane de dolari.

Cei doi s-ar putea însă întoarce la un moment dat la New York: „Mi-e dor tot timpul”, a spus Legend pentru The Wall Street Journal. „New York va fi întotdeauna orașul meu preferat.”