Magic News

Jennifer Lopez şi Ben Affleck - Zâmbete şi săruturi la avanpremiera “Marry Me” de la Los Angeles

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au participat la avanpremiera filmului “Marry Me”, de la Los Angeles.

Comedia romantică în care joacă Jennifer spune povestea unei artiste care este pe punctul de a se căsători, însă descoperă că a fost înşelată. Jennifer joacă alături de Maluma şi de Owen Willson, iar filmul intră în cinematografe chiar înainte de Valentine’s Day.

Ben Affleck a fost alături de ea pentru a o susţine, iar Jennifer a arătat sublim într-o rochie albă, din dantelă, o creaţie Dolce&Gabbana. Poate celebrul actor nu şi-a întrebat încă iubita dacă vrea să îi fie soţie, însă cu siguranţă s-a gândit la asta, iar zâmbetele şi săruturile lor de pe covorul roşu au confirmat că sunt extrem de îndrăgostiţi.

Recent, Jennifer a declarat că se simte norocoasă şi mândră să fie împreună cu Ben. “Faptul că am primit a doua şansă e o poveste frumoasă de dragoste”, a spus ea. De data aceasta, lucrurile sunt diferite, pentru că nu mai sunt la fel de tineri şi de naivi ca în anii 2000. “Ne-am zis amandoi: Wow, suntem fericiţi şi nu vrem să se mai repete asta. Suntem mai maturi acum, mai deştepţi, avem mai multă experienţă, suntem în puncte diferite din viaţa noastră, avem copii acum şi trebuie să fim foarte responsabili. Suntem atât de protectivi fiindcă este o perioadă atât de frumoasă pentru noi toţi”.