Magic News

Gestul incredibil al Reginei Elisabeta a II-a faţă de Camilla

Pe 6 februarie, Regina Elisabeta a celebrat Jubileul de platină, care marcheză cei 70 de ani de când este regină.

Cu această ocazie, Regina Elisabeta şi-a exprimat o dorinţă sinceră legată de Camilla Parker-Bowles, cea de-a doua soţie a fiului ei, Charles. Astfel, în momentul în care acesta va deveni rege, dorinţa Elisabethei a II-a este aceea ca regină să fie Camilla. Un purtător de cuvânt al Clarence House a declarat că Charles şi Camilla au fost “emoţionaţi şi onoraţi” de această propunere a Reginei.

Bănuită că a jucat un rol important în despărţirea lui Charles de Diana, Camilla a fost iniţial considerată viitoarea prinţesă consoartă.

Lucrurile s-au schimbat însă, iar Regina şi-a dorit să îndrepte lucrurile, acordându-i Camillei un alt statut în momentul în care Charles va urca pe tronul Marii Britanii.

Titlul de „regină consoartă” se referă la soția unui rege aflat pe tron, astfel că Ducesa de Cornwall va avea titulatura de „Regina Camilla”, atunci când Charles va deveni rege. În vârstă de 74 de ani, Camilla este împlicată în multe activităţi publice şi caritabile, fiind un real sprijin pentru monarhia britanică.