Magic News

Florin Piersic, la 86 de ani. Cine sunt femeile pe care le-a iubit

Florin Piersic împlineşte pe 27 ianuarie 86 de ani, iar viaţa marelui actor a fost ca un film.

A iubit şi a fost iubit, a trădat, a fost adorat de generaţii întregi, fiind poate cel mai carismatic actor român şi unul dintre cei mai seducători.

Cu ocazia zilei lui de naştere, Florin Piersic a postat pe Facebook mesaj cu un final extrem de emoţionant. “Să fiți la fel de siguri că și eu vă iubesc! Și faceți bine și mai opriți și voi anii ăștia din goană, să nu mai fugă așa repede, că mai am ceva planuri cu mine și cu voi!, a scris marele actor.

Pe Tatiana Iekel, actorul a cunoscut-o la Paris, în 1958, iar după doi ani s-au căsătorit. Cei doi au avut un fiu, Florin Piersic Jr şi au rămas împreună până în 1974.

La câteva luni de la divorţ, Florin a întâlnit-o într-un autobuz pe superba actriţă Anna Szeles, între cei doi fiind dragoste la prima vedere. S-au căsătorit în 1975 şi au avut împreună un fiu, Daniel. Au divorţat după 10 ani, iar Anna avea să se stabilească în Ungaria.

„Mi-au ieșit în cale multe femei frumoase și mai toate îmi plăceau. Plecam mult de-acasă pentru filmări, repetiții, turnee şi mă îndrăgosteam când de una, când de alta. Stârneam intrigi și gelozii, dar niciodată n-am vrut să fac pe cineva să sufere”, dezvăluia actorul în Formula AS. 

Din 1993, actorul este însurat cu Anna Torok, o contabilă, pe care a cunoscut-o în avion. “E tot unguroaică, din Cluj, contabilă de meserie, dar cu suflet bogat și risipitor, nu ține socoteala vorbelor calde și bune, nu-și drămuiește gesturile mărunte și dragi, nici atașamentul sau fidelitatea”, spunea actorul.

Florin Piersic a mai fost îndrăgostit de Otilia Barbath şi a trăit o poveste secretă de iubire cu Angela Similea în timp ce era însurat cu Anna Szeles. „Nu pot ascunde ce știe toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic. Am creat un cuplu. Pe scenă, la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Szeles, soția lui, a suferit mult. Cel puțin în meserie. Ei erau frumoși, talentați, dar când am intervenit eu s-a întâmplat un lucru, la urma urmei, normal.”, a mărturisit Angela Similea.