Magic News

Starurile îl omagiază pe Gaspard Ulliel, mort la 37 de ani - “O minune de om”

Moartea lui Gaspard Ulliel în urma unui accident la schi a produs o emoţie puternică în Franţa şi numai.

La 37 de ani, Gaspard era unul dintre cei mai talentaţi actori francezi, o adevărată promisiune a cinematografiei mondiale. Şi-a ales cu grijă rolurile şi oamenii cu care a lucrat, iar cei care l-au cunoscut îi plâng acum moartea.

Regizorul Xavier Dolan, Marion Cotillard, Guillaume Canet, Jean Dujardin au scris rânduri pline de emoţie despre cel care a fost “Saint Laurent” şi a primit Premiul Cesar pentru “Juste la fin du monde”.

“Cu inima frântă. Gaspard era bunăvoinţa şi gentileţea. Frumuseţea şi talentul”, a scris actorul Pierre Niney.

Regizorul Xavier Dolan, cel care i-a deschis drumul spre Cesar cu rolul din “Juste la fin du monde” a amintit de râsul discret, privirea atentă, cicatricea, talentul şi gentileţea actorului. Regizorul spune că Gaspard i-a schimbat viaţa şi că îl va iubi mereu.

“Atâta lumina şi atâta dragoste emanau din tine”, a scris Marion Cotillard, partenera lui Gaspard din filmul regizat de Xavier Dolan. “O minune de om. Este o durere atât de mare să ştiu ca ai plecat. Mă gândesc la toţi cei pe care i-ai iubit şi care te iubesc.”

Vincent Cassel nu a putut scrie decât numele actorului alături de o inimă albă, orice alt cuvânt fiind de prisos. La fel ca el au procedat şi Guillaume Canet şi Jean Dujardin.

“Era precum un prinţ. Avea totul de partea lui şi multe lucruri de trăit”, a spus regizoarea Sandrine Kiberlain la televiziunea franceză.

„Gaspard Ulliel a crescut cu cinematografia şi cinematografia a crescut odată cu el. Se iubeau la nebunie. Cu inima strânsă de durere vom revedea de acum înainte cele mai frumoase interpretări ale sale. Am pierdut un mare actor francez”, a scris pe Twitter prim-ministrul Franţei, Jean Castex.

Casa Chanel, care l-a ales pe Gaspard drept imaginea parfumului Bleu, şi-a exprimat tristeţea profundă pentru pierderea unui prieten apropiat.