Magic News

Povestea cuplului Paul Newman şi Joanne Woodward va fi subiectul unui film documentar

Timp de zeci de ani, Paul Newman şi Joanne Woodward au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Povestea lor va fi spusă în documentarul “The Last Movie Stars” regizat de actorul Ethan Hawke, în colaborare cu CNN+ si HBO Max, în timp ce Martin Scorsese va fi producător executiv.

Producţia va urmări extraordinara relaţie a celor doi care s-a întins pe parcursul a cinci decenii, în ciuda faptului că ambii erau faimoşi.

Paul Newman şi Joanne Woodward s-au întâlnit în 1953, s-au căsătorit 5 ani mai târziu în Las Vegas şi aveau să rămână împreună timp de 50 de ani, până în 2008 când Paul Newman a murit. Primul lor film turnat împreună a fost «Lunga vară fierbinte/ The Long, Hot Summer». “De ce să ieşi să mănânci hamburger când ai friptură acasă?”, obişnuia să spună celebrul actor, explicând astfel fidelitatea de care a dat dovadă.

Nominalizat de zece ori la Oscar, Paul Newman a fost unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. A jucat în filme precum: The Color of Money, Cool Hand Luke, Butch Cassidy and the Sundance Kid, What a Way to Go! si Cat on a Hot Tin Roof. Joanne Woodward, reprezentantă importantă a Epocii de Aur de la Hollywood, a fost nominalizată de patru ori la Oscar, primind statueta pentru rolul Eve White din „Cele trei fete ale Evei”.

Născută în 1930, Joanne este în viaţă şi locuieşte în Connecticut, unde a trăit cu bărbatul cu cei mai albaştri ochi de la Hollywood.