Magic News

Cum a sărbătorit Simona Halep câştigarea primului turneu din 2022

Simona Halep a triumfat în Australia, românca fiind învingătoare în turneul Melbourne Summer Set 1.

Simona a început anul 2022 câştigând primul turneu de tenis la care a participat, o performanţă care îi dă aripi pentru următorul turneu la care va participa, primul Grand Slam al anului, Australian Open.

După această victorie, Simona şi-a permis o zi de relaxare și s-a plimbat cu barca pe râul Yarra, din metropola australiană. Campioana de la Roland Garros și Wimbledon a fost însoțită de Daniel Drobre și Adrian Marcu, antrenorii săi.

Simona a renunţat să participe la turneul de la Sidney, pentru a se pregăti pentru Australian Open, care va începe pe 17 ianuarie. Victoria de la Melbourne este una extrem de importantă pentru Simona, care nu mai câştigase un turneu din 2020, când s-a impus la Roma.

Extrem de fericită, ea nu a uitat să îl menţioneze pe Darren Cahil, fostul său antrenor, care a reprezentat atât de mult pentru sportivă, şi care a fost prezent în tribunele de la Melbourne, bucurându-se la final pentru triumful ei. „L-am văzut pe Darren la acest meci, l-am văzut pe ecran, aș vrea să-i mulțumesc că a venit să mă urmărească. Nu mai este antrenorul meu, dar este precum familia mea. Este mereu o plăcere să vin în Australia și simt că sunt parte din Australia. Vă mulțumesc din nou”, a spus Simona după ce a câștigat finala de la Summer Set 1.