Magic News

Kate Middleton, în trei portrete superbe la împlinirea a 40 de ani

Kate Middleton a împlinit 40 de ani pe 9 decembrie, ocazie cu care Ducesa de Cambridge a dezvăluit trei fotografii sublime, în care aduce un omagiu regalităţii şi Prinţesei Diana.

Kate a ales cea mai frumoasă manieră de a-şi sărbători ziua de naştere. Discretă, în stilul său caracteristic, soţia Prinţului William a publicat trei potrete realizate de fotograful Paolo Roversi.

Ducesa poartă trei creaţii ale Casei Alexandre McQueen şi este absolut superbă în rochiile albe sau în cea roşie, asimetrică, accesorizată cu o pereche de cercei care i-au aparţinut Reginei Elisabeta a II-a.

În fotografiile alb-negru, Kate apare cu cercei din perle şi diamante, care au fost ai Prinţesei Diana, căreia îi aduce astfel un omagiu extrem de frumos. Fiecare dintre cele trei fotografii are o semnificaţie aparte, reflectând trei aspecte ale personalităţii lui Kate Middleton. Există latura regală, evidentă în fotografia în care ea priveşte în depărtare, cea modernă, a femeii la 40 de ani, în fotografia în care poartă rochia roşie, şi perspectiva ceva mai intimă, oferită de cea de-a treia fotografie.

Cele trei portrete vor fi afişate în trei locuri emblematice pentru Ducesă: Berkshire, locul în care s-a născut, St Andrews, unde a studiat şi l-a întâlnit pe Prinţul William şi Anglesey, în Ţara Galilor, unde cuplul a locuit la începutul relaţiei, şi vor face parte din expoziţia “Coming Home”, după care vor fi expuse la National Portrait Gallery.