Magic News

Cum se simte Lucian Viziru după ce şi-a petrecut Revelionul în spital

Pe 31 decembrie, Lucian Viziru, fostul membru “Gaz pe foc”, a fost internat la Spitalul Floreasca, cu suspiciune de infarct.

În vârstă de 45 de ani, acesta avea dureri mari în capul pieptului, care radiau spre braţul stâng. Analizele nu au confirmat că ar avea problem cardiace şi urmează să facă mai multe investigaţii.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruţa, Lucian Viziru a povestit prin ce a trecut recent şi care este starea lui de sănătate în acest moment.

„Eram monitorizat în permanență. Au început atacurile de panică. Credeam că o să dau colțul… Sunt și mai panicos din fire. Îmi era frică să adorm”, a declarat fostul actor.

„Înainte de Sărbători am mâncat ca porcul, am băut și stresul ăsta cu mutatul din Germania înapoi în România a fost mare. N-a fost o perioadă ușoară… În ultimele patru luni să stau fără Ema, copilului i-a fost și lui greu”. Lucian a spus că nu are un diagnostic de la medici și urmează să facă mai multe investigații. „Se poate să fi fost un infarct sau o miocardită”.

Lucian Viziru a dezvăluit într-un clip că şi-a petrecut Revelionul în spital, după ce a acuzat dureri mari în capul pieptului.

„Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos. Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng. La prima analiză în ceea ce privește inima mi-au ieșit negative.”

„A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive. Am avut din nou suspiciunea la povestea asta cu infarctul. Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă. E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a mai povestit Viziru.