Magic News

Vacanţele vedetelor din România. Unde se relaxează Delia, Smiley, Corina Caragea sau Laura Cosoi

Este vremea vacanţelor, cel puţin pentru vedete, care au ales şi anul acesta destinaţii exotice pentru a se relaxa.

Delia, o mare iubitoare de călătorii, se află în Insulele Seychelles împreună cu Răzvan, soţul ei, după ce începutul de an a prins-o pe pârtie.

Vacanţa aceasta va fi cu siguranţă una de neuitat pentru Smiley, pentru că este prima vacanţă împreună cu fetiţa lui, Josephine. “Parca astept vacanta asta de o viata… si daca stau bine sa ma gandesc chiar o astept de o viata! Cu familia in vacanta!”, a scris artistul.

Laura Cosoi îşi petrece vacanţa în Thailanda, împreună cu soţul şi cele două fiice. Actriţa a împlinit recent 40 de ani şi şi-a sărbătorit ziua de naştere pe malul mării, înt-un decor de poveste. Anul acesta, Laura va deveni mamă pentru a treia oară şi le va oferi celor două fetiţe o surioară.

"Suntem deja de câteva zile pe o insuliță, lângă Phuket. Nu am ales întâmplător acest loc, ci pentru ca ne-am dorit zile liniștite, de relaxare, odihnă și reconectare.

Încet, încet realizăm cât de mare este zgomotul în jurul nostru, uneori și în noi, acasă. Mă uit la fetițele astea minunate cum cresc, au grijă una de cealaltă, se pupă și se joacă. Pur și simplu mi se pare că nu mai avem nevoie de nimic altceva. Putem să le privim neîncetat, încercând să nu intervenim în relația lor, pe cât posibil. Au o conexiune specială, la care nu știu dacă am contribuit și noi sau așa este să fie!", a scris Laura Cosoi 

Dana Rogoz l-a vizitat pe Moş Crăciun în Laponia, iar începutul anului a găsit-o cu familia în Thailanda, ţară de care s-a îndrăgostit în urmă cu mulţi ani şi pe care o redescoperă acum alături de cei mici.

“Calatorim cu jeep-ul nostru, care a vazut al doilea razboi mondial, suntem imbracati in haine luate de pe aici, ca pe restul le-am lasat la o spalatorie a localnicilor, stam intr-un bubgalow in jungla, mancam tone de fructe pe care ni le cumparam de la piata zilnic, ne simtim tot mai de-ai locului si probabil ca am putea sa o ducem asa multa vreme.”

Adela Popescu, Radu Vâlcan şi cei trei băieţi ai lor au avut un Revelion fancy în Dubai, pe care l-au petrecut în camera de hotel. Prezentatoarea “Vorbeşte lumea” a ajuns cu ceva emoţii în Dubai, după ce şi-a amânat puţin plecarea din cauza faptului că Andrei, băieţelul mijlociu, a avut nevoie de un nou paşaport.

Corina Caragea este şi ea o mare iubitoare de călătorii şi după ce a vizitat New York-ul la sfârşitul anului acum se relaxează într-o destinaţie exotică. Ea şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 31 decembrie şi mărturiseşte că a avut cea mai frumoasă aniversare.

Răzvan Fodor este în Zanzibar alături de Irina, soţia lui, şi de fetiţa lor, Diana. Cei trei au văzut ţestoasele gigant, le-au hrănit şi s-au pozat cu ele.

Andreea Berecleanu şi soţul ei, Constantin Stan, au petrecut Revelionul la Paris împreună cu prietenii lor care locuiesc în Franţa.