Magic News

Concertele anului 2022 în România

După doi ani în care industria muzicală a avut de suferit, concertele fiind anulate unul după altul din cauza pandemiei, anul 2022 promite câteva show-uri de excepţie.

Sting, Kiss, Iron Maiden, W.A.S.P, Judas Priest, Placebo, Dream Theater, Tarja Turunen, Foreigner, Evanescence, Pet Shop Boys, Hooverphonic şi-au programat concerte în România anul acesta.

Sting va cânta pe 15 martie 2022 la BT Arena din Cluj-Napoca, artistul urmând să fie însoţit pe scenă de basistul Joe Sumner, fiul său. Concertul “My Songs” va fi un spectacol exuberant și dinamic, în care artistul va cânta cele mai îndrăgite cântece ale sale, scrise de-a lungul unei cariere care i-a adus 17 premii Grammy, atât cu The Police, cât și ca artist solo. Apreciat ca fiind un "spectacol magistral de la început până la sfârșit", concertul "îi va purta pe fani într-o călătorie muzicală în timp", cu "hituri precum "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" și "Demolition Man" care punctează un show de neuitat". De asemenea, fanii se vor putea bucura să asculte "Englishman In New York", "Every Breath You Take", "Roxanne", "Message In A Bottle".

În 2022, Pink Martini se va întoarce în România alături de superba solistă China Forbes, cooptată în orchestră în 1995 de Thomas Lauderdale, fostul său coleg de la Harvard, cu care va compune, mai târziu, multe dintre celebrele piese ale formației, inclusiv “Je ne veux pas travailler”.

Pink Martini și China Forbes vor susține două concerte în România – pe 9 aprilie 2022 la Sala Palatului și pe 10 aprilie 2022 la Fratelli Studios.

Celebrul grup pop-opera Il Volo a inclus România în programul noului turneu mondial „IL VOLO SINGS MORRICONE”. Admiratorii celor trei tenori italieni vor avea, astfel, privilegiul să se bucure de o experiență concertistică unică pe 16 iulie 2022, la Sala Palatului din București.

Pet Shop Boys se intorc la Bucuresti dupa 14 ani in cadrul turneului mondial "The Greates Hits Live". Pet Shop Boys este unul dintre cele mai de succes duo-uri din istoria muzicala a Marii Britanii cu peste 22 de singles in Top 10 UK si patru No 1: "West End Girls", "It's a Sin", "Always on My Mind" si "Heart". Trupa canta la Bucuresti pe 4 iulie 2022 la Arenele Romane.

Super grupul american Foreigner revine in Romania, sambata, pe 28 mai 2022 la Arenele Romane. Foreigner se numara printre cele mai populare si longevive formatii de rock din lume, chiar daca au mai avut momente de pauza. 

După aproape trei ani de pauză, festivalul Rock The City va reveni cu ediția cu numărul 11. Pe 16 iulie 2022, Rock The City prezintă două legende a muzicii rock – KISS și WHITESNAKE, ambele aflate în turneul lor de adio.

Concertul TOTO CUTUGNO a fost reprogramat pentru data de 8 Mai 2022, iar cel al lui Zucchero va avea loc la Sala Palatului, pe 7 iulie 2022. Evenimentul este reprogramarea celui din 2020, şi face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, „D.O.C.”.