Magic News

Hugh Jackman dansează în fiecare dimineaţă cu soţia

Actorul Hugh Jackman, care va juca în musicalul “Music Man”, a dezvăluit o mică parte din coregrafia pe care o repetă zilnic cu soţia lui, Deborra-Lee Furness.

Cei doi îşi încep ziua cu multă bună dispoziţie, dansând pe melodiile “All I Want for Christmas Is You” a artistei Mariah Carey şi pe “Crank That”, piesa rapper-ului Soulja Boy’s.

“Înainte de repetiţii, fac o mică încălzire cu Debs”, a spus actorul în vârstă de 53 de ani. Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness, care este cu 13 ani mai mare decât el, sunt de mulţi ani împreună, cei doi fiind părinţii a doi copii pe care i-au adoptat. Actorul este un familist convins şi încearcă să nu stea prea mult departe de cei dragi.

Declarat de People “cel mai sexy bărbat în viaţă” în anul 2008, Hugh Jackman spune despre căsătoria sa de 25 de ani: „Oamenii îmi spun adesea: 'Dumnezeule, căsnicia înseamnă multă muncă, e ca un job'. Da, sunt câteva reguli pe care să le respecți, dar nicidecum nu simt asta. Mariajul a fost unul dintre cele mai bune lucruri din viața mea.”