Magic News

Monica Bellucci - “Fizicul îmbătrâneşte şi trebuie să ne descurcăm cu asta”. Cum îşi asumă vârsta una dintre cele mai admirate femei

Într-un interviu pentru “Sunday Times”, Monicaa Bellucci, una dintre cele mai frumoase femei, a vorbit despre vârstă şi despre modul cum îşi asumă trecerea anilor.

Manechin, actriţă, mamă a două fete, Monica Bellucci îsi trăieşte viaţa, iar la 57 de ani cea care incarnează frumuseţea mediteraneeană spune că nu îi este teamă de schimbări.

“Există mai multe etape într-o viaţă. Când eşti tânără, ai, aşa cum se spune în Franţa “la beaute du diable”. Este un lucru natural, este frumuseţea tinereţii, frumuseţea unui moment biologic din viaţă. Şi viaţa continuă. Fizicul îmbătrâneşte şi trebuie să ne descurcăm cu asta. Nu poţi face nimic. În același timp, suntem norocoși, pentru că dacă îmbătrânim, înseamnă că avem o viață lungă. Pe măsură ce corpul se degradează, sufletul crește.”

În faţa multiplelor reţete şi diete, Monica alege mereu un pahar de vin, o farfurie de paste şi câteva ore ocazionale de Pilates. „Nu sunt obsedată. Întotdeauna am fost o femeie cu forme, niciodată atât de slabă, asta e natura mea. Și vreau să îmbătrânesc într-un mod liniștit”, a spus ea.

Deva, fiica ei a devenit anul trecut imaginea parfumului Dolce&Gabbana, marca italiană pe care Monica o adoră.

„Când ai 50 sau 60 de ani nu ai aceleași nevoi ca la 20 de ani”, a declarat ea. „Te schimbi, ca atunci când copilul tău intră în cameră și realizezi că ea e pe primul loc. Trecem pe locul doi. Acest lucru ne oferă o altă perspectivă.”

Diva a vorbit și despre relația pe care o  are cu fostul soț, Vincent Cassel. Cei doi s-au despărțit în 2013, dar au păstrat legătura pentru că au doua fete, Deva Cassel, 17 ani, și Leonie Cassel, 11 și se ocupă în mod egal de creșterea lor.
 
"Suntem despărțiți de mult timp, dar când ești părinte, ești părinte pe viață. Este frumos să ai totuși o relație pentru copii atunci când acest lucru este posibil". 
 
 
În finalul discuției, actrița a fost întrebată despre relația cu Nicolas Lefebvre, 39 de ani, sculptor și model.
 
"Cred că am o vârstă, acea vârstă care îmi permite să am dreptul să nu răspund", a încheiat Monica Bellucci.