Magic News

Mădălina Ghenea şi Ed Westwick vor juca împreună în thrillerul „Deep Fear”

Mădălina Ghenea, actriţa și modelul român care a interpretat-o recent pe Sophia Loren în filmul „House of Gucci”, şi actorul englez Ed Westwick, cunoscut în special din serialul „Gossip Girl”, vor juca împreună în thrillerul „Deep Fear”.

Conform News.ro, Ghenea, care a mai jucat în „Youth” şi „Urma”, va fi acum proprietarea unui iaht, Naomi, care porneşte singură într-o călătorie prin Caraibe pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (jucat de Westwick) în Grenada.

Lungmetrajul va fi regizat de Marcus Adams care a mai lucrat pentru „Long Time Dead”, „Octane” sau „Markman”, scenariul a fost scris de Robert Capelli Jr. („The Rules for Men”, „Mail Order Bride”) si Sophia Eptamentis („Invincible Summer”, „What Exit”.)

Când drumul ei este perturbat de o furtună, ea întâlneşte supravieţuitori ai unui naufragiu şi aceştia se dovedesc, destul de rapid, a fi traficanţi de droguri. Ei o forţează pe Naomi să scufunde şi să recupereze încărcătura lor de cocaină, iar ea descoperă o mulţime de rechini tigru pe care trebuie să îi păcălească pentru a supravieţui.

Continuarea AICI