Magic News

Casa lui Kevin poate fi închiriată. Cum poţi fi “Singur acasă” de sărbători

Fanii filmului “Singur acasă” au şansa să stea o noapte din luna decembrie în casa familiei McAllister.

Aceasta poate fi închiriată pe Airbnb, iar licitaţia porneşte de la un preţ accesibil. Patru norocoşi vor putea locui în noaptea de 12 decembrie în casa în care au fost filmate celebrele aventuri ale lui Kevin.

Va fi o experienţă completă, actorul care l-a interpretat pe Buzz, fratele lui Kevin urmând să fie ghid, nu vor lipsi celebrele capcane, nici tarantula, iar după atâtea emoţii, oaspeţii vor putea savura cea mai bună pizza din Chicago.

Licitația pentru cazarea de o noapte pornește de la 25 de dolari (plus taxe) și începe marți, 7 decembrie, la ora 11:00.

Oferta face parte dintr-o promoție a sezonului de vacanță a noului remake Disney+, „Home Sweet Home Alone”. Casa prezentată în film s-a vândut în 2012 cu 1,5 milioane de dolari.

Macaulay Culkin a jucat în primele două filme “Home Alone”, “Home Alone Christmas” şi “Home Alone 2: Lost in New York”. Primul film a fost lansat pe 10 noiembrie 1990 şi a avut încasări de 476,7 milioane de dolari în întreaga lume. 

Continuarea a intrat în cinematografe pe pe 20 noiembrie 1992 şi a avut încasări de peste 173 milioane de dolari în Statele Unite.