Magic News

Mesajele vedetelor de Ziua Naţională a României

Andi Moisescu, Andra, Alex Dima, Andreea Raicu au scris câteva rânduri astăzi, de Ziua Naţională a României.

Mesajele lor de suflet au fost însoţite de fotografii, cei mai mulţi dintre românii celebri alegând să posteze imagini în care poartă costumul tradiţional românesc.

Alex Dima

“La multi ani, Romania!

La multi ani, PRO TV!

Am alergat cateva saptamani impreuna cu Paula Herlo, Cosmin Savu, Paul Angelescu, Rares Nastase, Camelia Dontu in cautarea romanilor frumosi, care ies din rand, care misca lucrurile, comunitatile, educa, romani care inteleg ce inseamna empatie si omenie.

Maine dimineata, va invitam sa-i vedeti la StirileProTV incepand cu ora 6,00!

Pe noi, acesti oameni ne-au umplut de energie buna, ne-au dat speranta, ne-au bucurat.

Sper ca exemplul lor sa inspire!”

 

Dorina Chiriac

“azi, pe sub Arcul de Triumf, mie mi-ar trece și armate de halate albe pentru care sfânt a rămas jurământul, mi-ar trece copii care au intrat prea devreme în luptă, mame mi-ar trece și tați îndelung răbdători, mi-ar trece profesori care nu se opresc să învețe, mi-ar trece albi blânzi bunici, ar trece preoți cu lumină lină dăruiți în Cuvânt, mi-ar trece toți necunoscuții care țin lumea pe umeri, care se încăpățânează să stea drept, în picioare, români care stau cu mâna întinsă doar ca să ridice pe alții.

 

Andi Moisescu

“Am simțit că e 1 Decembrie, la 8AM. Când am auzit prima bormașină.

La mulți ani, România!

 

Maia Morgenstern

“Bună dimineața, România!

La mulți ani, România!

Te iubesc? Dacă te iubesc, întrebi?

Știu și eu?!?

Respect în fiecare zi legile tale. În fiecare noapte visez în limba română. Că m-a pus TATA să învăț la perfecție, să nu care cumva să fac vreo greșeală!

În fiecare zi, râd cu prietenii mei aici, în România. Să știi că mai strivesc și cate-o sudalmă apăsat, pe românește, așa. În România am învățat primele cântece și poezii. Aici am ars prima plăcintă și am făcut prima mămăliguță. Cu cocoloașe.

În România mi-am născut copiii și mi-am petrecut părinții. Am spus bancuri și am plâns. De jale și de neputință. M-am îmbrâncit și m-am iubit. Am înjurat și-am sărutat. Am pedepsit și am iertat. Și m-am jucat. Mai joc. În România

În România pot să îmi exprim identitatea, pot sa fiu cine sunt: evreica, româncă, actriță,...om.

Dacă te iubesc?!

Te iubesc, Măria ta, ca sarea în bucate”

La mulți ani, România!

 

Tudor Chirila

“Mi-e greu sa ma bucur de ziua nationala. Mi-e greu sa ma bucur cand vad cum si de catre cine sunt folosite valorile si simbolurile care se aduna sub numele de patriotism. Mi-e greu sa ma bucur cand stiu cine confisca zilnic dezbaterea despre Romania si cine urca azi in tribuna prin fata careia se va desfasura parada militara. Dar nu mi-e greu sa sper ca la un moment dat, oamenii buni din tara asta, cei care isi fac treaba si care imping cu adevarat Romania inainte vor avea un cuvant de spus. Acelor oameni vreau sa le spun La multi ani, Romania! Ei exista inca, chiar daca zgomotul asurzitor acopera deocamdata vocile lor. Ei exista.”

 

Andra

“La mulți ani, România! Azi merită să sărbătorim toți oamenii care ne fac sa vrem să fim mai buni și toate locurile care ne fac sa visăm! România este tot ce este mai bun in jurul nostru!”

 

Horia Brenciu

“La mulți ani, români! La mulți ani, România!”

 

Nicolai Tand

La mulți ani, România!! 

 

Las Fierbinţi

La mulți ani, România! La mulți ani, PRO TV! #1decembrie

 

Andreea Raicu

La multi ani, Romania noastra si la multi ani tuturor romanilor! Astazi este despre noi
Ce planuri v-ati facut?

 

Laura Cosoi

La multi ani, Romania mea! Am incredere ca vom fi bine impreuna.