Magic News

Prinţesa Charlene, din nou în spital. Ce mesaje au avut gemenii săi pentru ea de Ziua Naţională a Principatului Monaco

Prinţesa Charlene a fost marea absentă de la festivităţile organizate la Monaco cu ocazia zilei naţionale a principatului, la care au fost prezenţi Printul Abert al II-llea şi Jaques şi Gabrielle, gemenii lor.

Imaginile cu micuţii sunt extrem de emoţionane, cei doi încercând să facă faţă momentului cât mai bine, fără să o aibă în preajmă pe mama lor. Ei au apărut la balconul palatului unde au afişat două mesaje speciale pentru mama lor: "We miss you mom", respectiv "Love you Mommy".

Soţia Prinţului Abert al II-lea a revenit de curând din Africa de Sud, unde a stat timp de mai multe luni. Ea a suferit o intervenţie chirurgicală la sinusuri, iar recuperarea nu s-a încheiat încă.  

Charlene nu s-a instalat Palatul princiar alături de Albert şi de cei doi copii, ci într-un apartament, în apropiere, pentru a se putea odihni.

Din păcate, starea sa de sănătate nu este una bună, iar Prinţesa a fost internată din nou, fapt confirmat de Prinţul Albert al II-lea pentru revista People. În vârstă de 43 de ani, Charlene suferă de “epuizare profundă, fizică şi emoţională” şi are nevoie de îngrijiri de specialitate timp de mai multe săptămâni.

Mama lui Jacques şi Gabrielle este conştientă că are nevoie de ajutor, iar gemenii, care vor împlini 7 ani în luna decembrie, au înţeles că Charlene are nevoie de timp pentru a-şi reveni. Prinţul Albert a spus că va merge împreună cu copiii să o vadă şi a cerut protejarea intimităţii familiei sale.