Magic News

Britney Spears este recunoscătoare pentru noua ei viaţă

După 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său, Britney Spears este o femeie liberă.

La apropae 40 de ani, interpreta melodiei “Baby One More Time” se poate bucura de micile lucruri, precum cheile de la maşină sau un card bancar, la care nu a avut acces în toţi aceşti ani.

Într-un clip postat pe Instagram, Britney a vorbit despre schimbările care au loc în viaţa ei acum, după ce un judecător a decis încheierea tutelei.

„Am fost sub tutelă 13 ani. Este chiar mult să fii într-o situaţie în care nu vrei să fii. Sunt recunoscătoare, sincer, pentru fiecare zi şi pentru că pot să am cheile de la maşina mea, pot fi independentă şi să mă simt ca o femeie şi să deţin un card ATM, să văd bani gheaţă pentru prima dată şi să pot cumpăra lumânări. Lucrurile acestea sunt mici, pentru noi, femeile, dar fac o mare diferenţă”.

Briteney Spears nu se consideră o victimă şi vrea să fie un avocat al celor cu deficienţe şi boli reale.

„Sunt o femeie foarte puternică, aşa că pot doar să îmi imaginez ce a făcut sistemul acelor oameni. Sper că povestea mea va avea un impact şi va face anumite schimbări în sistemul corupt”.

Aflată din 2008 sub tutela tatălui său după un episod în care a dat semne că ar avea probleme de sănătate mintală, Britney a fost împiedicată să se căsătorească sau să aibă copii.

Îngrijoraţi în privinţa ei, fanii au demarat anul trecut campania #FreeBritney. Despre ce s-a întâmplat în toţi aceşti ani, dar şi despre ce va urma în viaţa ei, Britney ar urma să povestească într-un interviu acordat lui Oprah.