Magic News

George Clooney a vorbit despre momentul în care a aflat că va fi tată de gemeni

Actorul George Clooney a fost invitatul lui Marc Maron la podcastul “WTF with Marc Maron”, iar actorul în vârstă de 60 de ani a vorbit despre unul dintre cele mai emoţionante momente.

Starul din “Gravity” şi “Ocean’s Eleven” a povestit cum s-a hotărât să aibă copii şi cum a primit vestea că va avea nu unul, ci doi copii.

„Ascultă, nu am vrut să mă căsătoresc”, a spus actorul. „Nu am vrut să am copii. Și atunci această ființă umană extraordinară a intrat în viața mea și m-am îndrăgostit nebunește. Apoi am știut din momentul în care am cunoscut-o că totul avea să fie diferit”.

Amal şi George Clooney s-au decis să încerce sa aibă copii după ce au mers în vizită la nişte prieteni, care aveau un copil foarte zgomotos. Cuplul a ieşit afară să se plimbe, iar Amal i-a spus: “Suntem teribil de norocoși în viață. Și i-am spus: Da, suntem norocoși că ne-am găsit. Ea a spus: Se pare că norocul ar trebui să fie împărțit cu alți oameni.” A fost momentul în care amândoi şi-au dat seama că îşi doresc să devină părinţi.

„Nu știam că voi avea gemeni”, a declarat el. „Există acel moment în care mergi la medic și scoate această bucată de hârtie care este o sonogramă și spune: “Iată!, iar tu spui: Este un băiețel. Eu zic: Băiețel, fantastic! Și ei au spus: Și cealaltă este fată, iar eu am spus: Oh, la naiba!”

Ella şi Alexander au acum 4 ani, iar Clooney este extrem de fericit că are o familie atât de frumoasă. El le-a cerut recent tabloidelor şi paparazzilor să nu mai publice fotografii cu copiii celebrităţilor.