Magic News

Lady Gaga, pe coperta revistei Vogue pentru a promova “The House of Gucci”

Lady Gaga se află pe afişul filmului “The House of Gucci”, în regia lui Ridley Scott, unul dintre cele mai aşteptate filme ale acestei toamne.

Pelicula aduce pe marile ecrane o poveste care a marcat Italia în anii 90: asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul fondatorului Casei Gucci. Un asasinat pus la cale în 1995 de Patrizia Reggiani, rol interpretat de la Lady Gaga. În 1998, Patrizia a fost declarată vinovată şi a fost condamnată la 29 de ani de închisoare, fiind numită “văduva neagră”.

Iar acum Lady Gaga promovează noul ei film în paginile revstei Vogue Italia, ediţia noiembrie şi UK decembrie, pentru care a realizat un shooting spectaculos şi unde a povestit cum s-a pregătit pentru acest rol. Pentru şedinţa foto, Gaga a îmbrăcat o rochie Chanel, identică cu cea purtată de Penelope Cruz la Veneţia, dar a realizat şi o fotografie în care a renunţat complet la haine, lăsându-şi la vedere tatuajele. Lady Gaga îşi arată corpul tatuat cu trandafirii realizaţi în 2008 de celebra Kat Von D, dar şi imaginea lui Ziggy Stardust, alter-ego-ul lui David Bowie.

Gaga a spus că în urmă cu 3 ani a început să lucreze la acest rol, iar de “un an şi jumătate trăiesc precum Patrizia Reggiani. Şi am vorbit cu accent 9 luni. Când nu filmam, nu mă opream. Rămâneam cu ea”.

Gaga a povestit toate aceste lucruri după ce Patrizia i-a reproşat că nu a avut sensibilitatea să vină să o cunoască. “Nu este vorba decât despre bani. Nu voi primi un cent din acest film. Este vorba despre bun simţ şi respect.”

Artista a spus că a ales să facă lumină în această poveste apropiindu-se de personajul său cu ochii unei femei curioase, cu spirit jurnalistic. “Nimeni nu putea să îmi spună cine este Patrizia Gucci, nici chiar Patrizia Gucci însăşi”.