Magic News

Elton John lansează patru colecţii de ochelari. Cele mai extravagante modele purtate de artist de-a lungul anilor

Elton John a început să colecţioneze ochelari în anii 70, iar în 2010 declara că are nu mai puţin de 250.000 de perechi de ochelari.

Acum, artistul care spune că pereche favorită de ochelari depinde de starea pe care o are, îşi va lansa propria colecţie de ochelari. Artistul s-a asociat cu Sam’s Club şi Walmart, iar linia Elton John Eyewear cuprinde patru colecţii imaginate de Rocketman: The Foundations Collection, The Formative Years, The Working Musician, The Master Collection.

A venit, în sfârşit, timpul ca Elton să aibă propria colecţia de ochelari, după ce acest accesoriu a devenit un trademark pentru artistul care îşi completează de fiecare dată ţinuta şi cu o pereche de ochelari, unii mai extravaganţi decât alţii. Cu paiete, multicolori, în formă de stea, ochelarii alături de costumele de scenă inedite l-au transformat pe Elton într-un icon.

Colecţia Foundations cuprinde 60 de modele care pot fi rame pentru lentile, ochelari de soare, ochelari de citit. Fiecare ramă este gravată cu iniţiala “E”, iar ochelarii sunt inspraţi de melodii celebre, precum /’Rocketman”, “A-List”, “Prodigy”.

“Elton John Eyewear celebrează încrederea, exprimarea de sine și autenticitatea. Gama este concepută pentru a oferi câte ceva pentru toată lumea. Nu este vorba doar despre ochelari, ci despre schimbarea felului în care oamenii se văd pe ei înșiși”, a declarat Elton John.

The Formative Years şi The Working Musician amintesc de ochelarii purtaţi de artist în primii 20 de ani de carieră.

The Master Collection este linia de lux, preţurile pentru o astfel de pereche de ochelari livrată cu semnătura artistului începând de la 350 de dolari.

Magazinele Walmart din SUA vor comercializa ochelarii Elton John la preţuri accesibile, iar compania va dona 1 milion de dolari din încasări către Elton John AIDS Foundation, care desfăşoară acţiuni în luptă împotriva HIV.

Foto: Gettyimages.com