Magic News

Un “omagiu” pe care Madonna i l-a adus lui Marilyn Monroe a creat indignare

Madonna este protagonista unei şedinţe foto provocatoare pentru revista “V”, pentru care a recreat scena morţii lui Marilyn Monroe.

Imaginile care vor să îi aducă un omagiu lui Marilyn Monroe au fost inspirate de ultima şedinţă foto pe care actriţa a făcut-o cu şase săptămâni înainte de moartea sa din 1962.

Pictorialul realizat de Steven Klein nu a fost apreciat însă de fanii artistei, care le-au reproşat Reginei muzicii pop şi fotografului că au pus în scenă sinuciderea lui Marilyn şi că au făcut din depresia ei ceva “glam”.

Într-una dintre fotografii, Madonna-Marilyn stă întinsă pe un pat asemănător cu acela în care a fost găsită Marilyn, în timp ce flacoane cu medicamente se găsesc la căpătul patului.

Artista poartă doar o pereche de dresuri tip plasă, mănuși din satin, dar și un colier lung cu o cruce. „Dintr-un oarecare motiv morbid și straniu, Madonna a ales să o recreeze pe Marilyn Monroe, pe patul de moarte”, a scris cineva pe Twitter.

Nu este pentru prima data când Madonna se transformă în Marilyn, după ce 1980, clipul “Material Girl” a fost inspirat de filmul “Domnii prefer blondele”.