Magic News

Alec Baldwin a vorbit despre drama trăită: “Halyna a fost prietena mea”

Alec Baldwin a vorbit despre drama trăită pe platourile de filmare din New Mexico, unde a împuşcat-o mortal în mod accidental pe Halyna Hutchins, director de imagine.

Extrem de afectat, actorul în vârstă de 63 de ani s-a exprimat în faţa camerelor de filmat şi a spus că nu poate comenta circumstanţele pentru că ancheta poliţiei este în curs. „Nu am voie să fac vreun comentariu pentru că este o anchetă în desfăşurare. Mi-a ordonat şeriful din Santa Fe. Nu pot să răspund la nicio întrebare legat de investigaţie. Nu pot”, le-a spus actorul paparazzilor.

Alec Baldwin a făcut aceste declaraţii din Vermont, unde se afla împreună cu soţia şi cei şase copii. Alec şi Hilaria au cerut să nu mai fie urmăriţi, pentru că în maşină se aflau copiii lor, care plângeau în timp ce Alec făcea declaraţii. „Era prietena mea”, a spus Baldwin despre Hutchins.

„În ziua în care am ajuns în Santa Fe pntru a începe filmările, am scos-o la cină cu Joel, regizorul. Eram o echipă foarte, foarte bine unsă şi, după aia, a avut loc acest oribil eveniment”, a spus Baldwin, care era producătorul filmului “Rust”.

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a murit după ce Alec Badwin a tras în direcţia ei cu o armă, despre care i s-a spus că este de recuzită. Regizorul Joel Souza a fost rănit la umăr. Arma primită de Baldwin era funcţională, glonţul fiind unul adevărat.

Actorul a cerut limitarea folosirii armelor de foc la filmări şi înlocuirea lor cu arme de cauciuc şi gloanţe din plastic, declarând că pe platourile de filmare au loc accidente, dar nu precum acesta.