Magic News

Ce spune Hilaria Baldwin despre tragicul incident în care a fost implicat soţul ei, Alec Baldwin

Hilaria Baldwin, soţia lui Alec Baldwin şi mama a şase dintre copiiiactorului, a vorbit despre drama care s-a produs pe platourile de filmare ale producţiei “Rust”.

Alec Baldwin a împuşcat-o mortal pe Halyna Hutchins, director de imagine, şi l-a rănit pe regizorul Joel Souza, după ce a primit o armă încărcată.

La patru zile de la această dramă, Hilaria face prima declaraţie, aducând condoleanţe familiei Halynei şi acordându-i sprijin soţului ei, care este devastat de această întâmplare.

“Inima mea este cu Halyna. Cu soţul ei. Cu fiul ei. Cu familia şi cei apropiaţi. Şi cu Alec al meu. Se spune că nu există cuvinte pentru că este imposibil să exprimi şocul şi durerea unui accident atât de tragic. Inima frântă. Pierdere. Sprijin”, a scris Hilaria.

La câteva ore după accident, Alec Baldwin a scris un mesaj sfâşietor pe Twitter: “Nu există cuvinte să-mi exprim starea de șoc și tristețea privind tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colega noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc și țin legătura cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el și familia lui. Inima îmi este frântă pentru soțul ei, fiul lor și pentru cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna”.  

O anchetă a poliţiei este în curs după ce armurierul filmului şi asistentul de regie i-au dat lui Alec Baldwin o armă încărcată, fără a o verifica înainte. Mai multe disfuncţionalităţi au fost raportate pe platoul de filmare al western-ului, o parte a echipei părăsind producţia cu câteva ore înainte de producerea tragediei.