Magic News

Actorul James Michael Tyler, interpretul lui Gunther din “Friends”, a murit la 59 de ani

Actorul James Michael Tyler, cel care a interpretat personajul Gunther din celebrul serial “Friends”, a murit la vârsta de 59 de ani, din cauza unui cancer de prostată.

El a fost diagnosticat cu cancer în stadiu avansat în septembrie 2018 şi a vorbit despre acest lucru în emisiunea “Today”. După aflarea diagnosticului, Tyler a început o campanie în privinţa conştientizării acestei boli.

„A fost cunoscut ca actor, muzician, un avocat al conştientizării cu privire la cancer şi un soţ iubitor”, a scris managerul său. „Michael a iubit muzica live împreună cu formaţia sa, Clemson Tigers. Dacă îl întâlneai o dată, ţi-l făceai prieten pe viaţă”. 

Tyler este binecunoscut pentru rolul lui Gunther din “Friends” (al şaptelea prieten), unde era angajat al cafenelei Central Park, îndrăgostit de Rachel, interpretată de Jennifer Aniston.  Anul acesta, el a avut o apariţie prin videoconferinţă la HBO Max în specialul „Friends: The Reunion”. 

Jennifer Aniston i-a adus un omagiu emoţionant colegului ei, publicând o secebenţă în care Gunther îi declară lui Rachel iubirea lui. “Friends” nu ar fi fost la fel fără tine. Mulţumim pentru râsul pe care l-ai adus în serial şi în vieţile noastre. Ne vei lipsi atât de mult!”, a scris actriţa.  

În afară de „Friends”, Tyler a mai jucat în seriale precum „Sabrina the Teenage Witch”, „Scrubs” şi „Modern Music”.