Magic News

Actorul Alec Baldwin a împuşcat mortal o femeie şi a rănit un bărbat pe un platou de filmare din New Mexico

O tragedie s-a produs în New Mexico, pe platoul de filmare al western-ului “Rust” în care joacă Alec Baldwin.

Actorul a tras cu un pistol din recuzită în timpul filmărilor şi a ucis-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins şi l-a rănit pe regizorul Joel Souza.

”Halyna Hutchins, 42 de ani, director de imagine, și Joel Souza, regizor, au fost împușcați de Alec Baldwin, 68 de ani, producător și actor, care a tras cu o armă de recuzită”, a spus poliția într-un comunicat de presă.

Hutchins a fost dusă cu elicopterul la spitalul Universității New Mexico, unde s-a declarat decesul, iar Souza a fost dus cu ambulanța la centrul medical regional Christus St. Vincent.

Halyna Hutchins absolvise Institutului American de Film și fusese numită „stea în devenire” de revista American Cinematographer în 2019.

Incidentul a avut loc la Bonanza Creek Ranch, o locație populară de filmare, iar poliţia a declarat că o anchetă este în desfășurare și că încă nu au fost depuse acuzații în legătură cu incidentul.

Alec Baldwin a fost interogat de politie, actorul fiind cu ochii in lacrimi. El este şi co-producător al filmului și joacă rolul unui proscris pe nume Rust, al cărui nepot de 13 ani fusese condamnat pentru o crimă accidentală.