Magic News

Catherine-Zeta Jones s-a transformat în Morticia în România. Mesajul actriţei din “frumosul Bucureşti”

Catherine Zeta-Jones se află în aceste zile la Bucureşti, unde au loc filmările pentru „Wednesday”, un serial-continuare al „Familiei Addams”.

Tim Burton este regizorul serialului, iar soţia lui Michael Douglas joacă rolul Morticia. Din distribuție face parte și românul George Burcea, în rolul majordomului Lurch.

Actriţa şi-a anunţat fanii că filmează în “frumosul Bucureşti” şi a realizat un scurt video de pe balconul camerei ei de hotel.

Soarele încă nu a răsărit la București și eu merg la coafură și machiaj pentru a mă transforma în Morticia Addams. Priviți afară, frumosul București! Bună dimineața!”, a transmis Catherine Zeta-Jones într-un video publicat pe contul ei de Instagram.

Seria de opt episoade va prezenta pe anii de studenție a tinerei Wednesday Addams, la Academia Nevermore. Serialul va reda încercările lui Wednesday de a opri o crimă monstruoasă ce i-a terorizat orașul și de a rezolva misterul supranatural în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani, totul în timp ce navighează prin noile sale relații încurcate de la Nevermore.