Magic News

Soţia lui Sean Penn a cerut divorţul la un an de la căsătorie. Celebrul actor e la al 3-lea divorţ

Sean Penn şi Leila George s-au căsătorit în urmă cu un an, iar acum Leila George a cerut divorţul la Curtea Superioară din Los Angeles. Motvele acestei despărţiri rămân pentru moment confidenţiale.

Cuplul, între care este o diferenţa de vârstă de 32 de ani, s-a căsătorit în luna iulie 2020, iar o lună mai târziu, Sean Penn dezvăluia vestea la “Late Night with Seth Meyers”. Acesta a povestit că a fost o căsătorie Covid, doar copiii lui şi fratele miresei fiind prezenţi fizic, în timp ce funcţionarul care i-a căsătorit a fost prezent prin intermediul platformei Zoom.

Actriţa Leila George în vârstă de 29 de ani şi actorul Sean Penn, 61 de ani, au fost împreună din 2016 şi s-au despărţit de mai multe ori până când pandemia i-a adus din nou împreună. Potrivit unei surse, Sean şi-a dat atunci seama că risca să o piardă pe Leila şi a făcut tot posibilul pentru a o recuceri.

Sean Penn se află astfel în faţa celui de-al treilea divorţ, după cel de Madonna, cu care a fost căsătorit între 1985 şi 1989 şi de Robin Wright, mama celor doi copii ai ei. Mariajul lor a ţinut 14 ani, din 1996 până în 2010.

Actorul povestea anul trecut că poate fi o persoană dificil de iubit. “Cred că am o frumoasă poveste de iubire, dar ştiu că nu sunt bun cu oamenii”.