Magic News

Kate Middleton şi Prinţul William, la The Earthshot Prize 2021. Ducesa, sublimă într-o rochie reciclată, veche de 10 ani

Preocupaţi de mediul înconjurăror, Ducii de Cambridge au participat în acest weekend la Premiile Earthsot, care s-au desfăşurat la Alexandra Palace.

Aceste premii au fost fondate de Prinţul William împreună cu naturalistul David Attenborough şi îi recompensează pe toţi cei care încearcă să salveze planeta.

Cu această ocazie, Kate a strălucit într-o rochie lungă, lila, o creaţie Alexander McQueen, una dintre casele de modă preferate, pe care a purtat-o pentru prima data în 2011 la Premiile Bafta. În acord cu ceremonia la care a participat şi cu obiceiul său de a purta de mai multe ori o ţinută, Ducesa a ales o creaţie pe care o are de mulţi ani în garderobă. Singura diferenţă faţă de acum 10 ani este că de data aceasta mama lui George, Charlotte şi Louis a folosit drept accesoriu o centură albă.

Alături de ea, Prinţul William a fost foarte elgant într-un costum cu un sacou verde, de catifea, o ţinută pe care a mai purtat-o, de asemenea.

Cei doi au invitat alături de ei numeroase celebrităţi, precum Emma Watson, Ed Sheeran, Emma Thompson, în timp ce în juriu s-au aflat David Attenborough, Cate Blanchett, Shakira, Regina Rania a Iordaniei.

Foto: Gettyimages.com