Magic News

Adele, pe coperta revistei Vogue din Marea Britanie şi America - Despre divorţ, noua viaţă şi viitorul album

Adele îşi pregăteşte revenirea dupa o pauză de sase ani, artista britanică urmând să lanseze melodia “Easy On Me”, de pe albumul “30”, aflat şi el în curs de apariţie.

Ea se află pe copertele revistelor Vogue din Marea Britanie şi America, şi a acordat primele interviuri după o pauză de 5 ani, perioadă în care s-au întâmplat multe lucruri în viaţa ei.

În ultimii 5 ani, Adele s-a căsătorit şi a divorţat, a continuat să îşi crească fiul, care are acum 9 ani, şi a trecut trintr-o transformare spectaculoasă după ce a slăbit foarte mult. Artista s-a mutat în America, unde a început o viaţa nouă, iar de curând are o relaţie cu agentul sportiv Rich Paul.

 „Trebuie cumva să mă pregătesc să fiu celebră din nou, ceea ce, este cunoscut, nu prea îmi place să fiu”, a spus artista în Vogue.

În noul album, Adele vorbeşte despre schimbările din viaţa ei, iar discul îi este dedicat lui Angelo, fiul ei, care nu a înţeles despărţirea părinţilor săi şi a fost foarte afectat:

„Fiul meu a avut multe întrebări. Întrebări foarte bune, întrebări inocente, pentru care nu am un răspuns... Am simţit că vreau să îi răspund, prin acest disc, când va avea 20 sau 30 de ani, cine sunt şi de ce am ales de bună voie să îi demontez întreaga viaţă în căutarea propriei mele fericiri. L-am făcut uneori să fie chiar nefericit. Şi asta este o adevărată rană pentru mine pe care nu ştiu dacă o voi putea vindeca vreodată”.

Ea a dezvăluit că în mariajul cu Simon Konecki nimeni nu a greşit, nu şi-au făcut rău unul altuia, însă ea şi-a dorit un singur lucru: “Vreau ca fiul meu să mă vadă cu adevărat iubind şi fiind iubită. E cu adevărat important pentru mine”.

Adele i-a spus lui Angelo că îl iubeşte pe tatăl lui, însă nu este îndrăgostită de el şi speră ca fiul ei să o înţeleagă la un moment dat.

Artista a explicat cu ce este diferit albumul “30” de cele anterioare, ale căror nume sunt tot nişte numere:

„Eram beată ca dracu' pe «21», nu îmi amintesc prea multe, îmi amintesc doar că eram tristă. Pe «25» eram, evident, trează, pentru că eram proaspăt mamă. Eram mult în acord cu ce credeam că ar putea vrea sau nu oamenii. Cu acesta de acum, am luat decizia conştientă de a gândi, poate pentru prima dată în viaţă, «Ce vreau eu?»”.