Magic News

Cum arăta Horia Brenciu la debutul său în televiziune

Au trecut aproape 30 de ani de când publicul l-a descoperit pe Horia Brenciu, care astăzi este unul dintre cei mai îndrăgiţi şi carismatici artişti români.

În toată această perioadă, artistul a susţinut mii de spectacole, a prezentat zeci de emisiuni şi a făcut entertainment de cea mai bună calitate.

Puţini îşi mai amintesc cum arăta Horia la debutul său în televiziune, acum 28 de ani, când şi-a făcut debutul în televiziune ca prezentator al emisiunii Robingo.

Acesta a postat câteva fotografii de la prima lui apariţie oficială şi a dezvăluit cât de emoţionat a fost. Avea 21 de ani şi acum îşi aminteşte perfect acest moment:

“3 octombrie 1993… Prima mea apariție oficială pe postul public de televiziune s-a produs într-o duminică, direct in prime time, acum fix 28 ani! Era Robingo, prima licența internațională din România a unui format de televiziune străin. Imi amintesc perfect că nu dormisem deloc, cu o noapte înainte, iar toate cuvintele pregătite pentru începutul emisiunii s-au evaporat brusc, imediat cum mi-am auzit numele. Aveam 21 ani. Restul e… istorie.”