Magic News

Helen Mirren - Apariţie chic la 76 de ani, pe catwalk, la Paris

După apariţiile recente pe catwalk ale supermodelelor anilor 90, o altă celebritate a păşit pe podium la Săptămâna Modei de la Paris.

Legendara actriţă Helen Mirren a defilat în show-ul L’Oreal pentru a susţine mişcarea Stand Up împotriva hărţuirii femeilor pe stradă, iar apariţia sa a fost una cu adevărat spectaculoasă.

Imagine a brand-ului L’Oreal din 2014, Helen a purtat un costum negru cu aplicaţii albe, accesorizat cu sandale cu toc şi un machiaj dramatic, cu ochii foarte bine conturaţi.

Vremea nu a fost una prielnică, însă actriţa s-a adaptat foarte bine şi a defilat pe ploaie: „Sunt din Marea Britanie, pot să fac asta”, a spus Helen, care s-a descurcat de minune şi pe tocurile înalte, deşi a mărturisit că acestea i-au pus ceva probleme.

Câştigătoare de Oscar, Helen arată minunat la 76 de ani fără să apeleze la intervenţiile estetice sau să se epuizeze făcând sport. Actriţa mănâncă în fiecare zi ciocolată neagră, bea un pahar de vin şi de la 40 de ani sare peste micul dejun. "Dacă nu luăm micul dejun, nivelul de insulină scade, corpul eliberează hormoni care ajută la scăderea depozitelor de carbohidraţi şi grăsimi”, a spus actriţa, care evită şi carbohidraţii, preferând orezul brun sau quinoa.