Magic News

Shannen Doherty - “Voi continua să lupt pentru a rămâne în viață”

Actriţa Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul 4, a fost invitată în emisiunea “Good Morning America”, unde a vorbit despre lupta sa pentru a supravieţui.

Cunoscută pentru rolurile sale din “Charmed” şi “Beverly Hills: 90210”, Shannen a dat veşti despre starea ei de sănătate.

„Nu vreau să mă port niciodată ca și cum sunt pe moarte”, i-a spus ea gazdei emisiunii, care a numit-o „o războinică”. „Vreau să mă port ca și cum nu aș avea anumite lucruri de făcut înainte să mor, pentru că voi continua să lupt pentru a rămâne în viață”, a declarat Doherty.

Actriţa continuă astfel să îşi trăiască viaţa, să se bucure de familie şi de prieteni şi lucrează în continuare. „O mulțime de oameni care sunt diagnosticați cu stadiu 4, sunt în mare anulați”, a spus ea. „Se presupune că nu pot lucra sau nu pot lucra la capacitatea lor maximă, iar acest lucru nu este adevărat. Și asta mi-aș dori – ca oamenii să nu-și mai dea cu presupusul și să ne ofere șansa de a le dovedi că se înșală.”

Shannen a povestit că o astfel de boală te face să redescoperi lucruri minunate, de care aproape că uitasei: „Trebuie să sapi adânc ca să te confrunți cu cancerul și făcând asta, găsești toate lucrurile pe care le-ai îngropat în tine. Și redescoperi lucruri minunate. Găsești vulnerabilitatea, găsești încrederea în oameni, găsești iertarea.”

Shannen Doherty a anunţat în 2015 că a fost diagnosticată cu cancer la sân şi şi-a ţinut continuu fanii la curent cu evoluţia stării sale de sănătate. Ea nu a ascuns nimic din ce i s-a întâmplat în timpul şedinţelor de radioterapie sau chimioterapie. În 2017, boala a intrat în remisie, pentru ca în 2020 actriţa sa anunţe că maladia a recidivat.