Magic News

Britney Spears a scăpat, în sfârşit, de tutela tatălui ei

După ce în ultimii 13 ani, Britney Spears s-a aflat sub tutela tatălui ei, artista este în sfârşit stăpână pe propria viaţă.

Un tribunal din Los Angeles l-a înlăturat pe James Spears din rolul de tutore al averii artistei. Judecătoarea Brenda Penny a decis înlocuirea lui James Spears cu contabilul John Zabel, persoana indicată de artistă şi a declarat că decizia este în intersul persoanei aflate sub tutelă.

Avocatul artistei Mathew Rosengart a cerut tribunalul să pună punct acestei tutele. “Acest om nu îşi are locul în viaţa ei nicio zi în plus. Trebuie suspendat astăzi… Dacă îi pasă de fiica lui, va renunţa astăzi.”

În vârstă de 39 de ani, Britney Spears a povestit în cursul audierilor din acest an că s-a aflat într-o situaţie abuzivă în toată această perioadă, neputând lua singură diferite decizii, precum cea de a se căsători sau de a mai avea un copil.

Se pare că la aflarea deciziei, Britney a izbucnit în lacrimi. “Este şocată şi nu ştie ce să mai spună, dar sare în sus de bucurie. Nu a mai resimţit o asemenea bucurie de 13 ani”, a declarant o sursă.

O audiere pentru analizarea suspendării şi a unei cereri de încheiere a tutelei este stabilită pentru 12 noiembrie, cu trei săptămâni înainte ca Britney Spears să împlinească 40 de ani. O alta este prevăzută pentru 13 decembrie pentru a fi stabilite detaliile financiare.