Magic News

Noul mesaj inspiraţional al lui Rebel Wilson, actriţa care a slăbit 40 de kilograme în 2020

Rebel Wilson continuă să fie o sursă de inspiraţie după ce anul trecut, când toată lumea a luat în greutate în pandemie, ea şi propus şi a reuşit să slăbească spectaculos.

Actriţa în vârstă de 41 de ani a slăbit peste 40 de kilograme schimbându-şi complet stilul de viaţă. A fost provocarea pe care ei pentru 2020, iar acum revine cu un mesaj inspiraţional pentru toţi cei care au diverse probleme.  

„Nu este niciodată prea târziu să te îmbunătățești – să îți îmbunătățești sănătatea, sufletul, fericirea, armonia. Pentru toată lumea care încearcă să fie un pic mai bine în această săptămână: mergi mai departe! Orice efort merită. Meriți asta.”, a scris Rebel.

Ea poartă un costum de baie roşu cu mâneci lungi şi arată extrem de bine, transformarea sa fiind asemănătoare cu a lui Adele, o altă artistă care s-a reinventat.

“Întotdeauna mi-am dorit să fiu mai sănătoasă, dar simțeam că nu am timp pentru asta. Făceam mulți bani mulțumită kilogramelor în plus. Dar am decis ca în 2020 – anul sănătății- să mă schimb complet. Asta înseamnă nu doar fizic, ci și mintal”, scria Rebel pe contul său de Instagram.