Magic News

Avanpremiera de gală a filmului “James Bond - No Time to Die”. Ducii de Cambridge au strălucit pe covorul roşu

Cu un an şi jumătate întârziere, noul film “James Bond - No Time to Die” şi ultimul pentru Daniel Craig, a avut avanpremiera de gală la Royal Albert Hall în prezenţa Ducilor de Cambridge.

Iar Agentul 007 nu trebuie să salveze de data aceasta doar lumea, ci şi sălilele de cinema care au resimţit din plin criza sanitară.

Este pentru ultima oară când Daniel Craig joacă rolul Agentului 007, iar numele celui care îl va înlocui rămâne încă un mister.

Pe covorul roşu şi-au dat întâlnire actorii Daniel Craig, Rami Malek şi Léa Seydoux, dar şi Billie Eilish, interpreta melodiei din noul “James Bond”. Alături de ei s-au aflat Kate Middleton, extrem de elegantă într-o rochie aurie semnată Jenny Packham şi Prinţul William, care a îmbrăcat un costum cu sacou de catifea, dar şi Prinţul Charles şi Camilla Parker Bowles.

Rochia de seară aleasă de Ducesa de Cambridge costă 4220 de euro şi a fost accesorizată cu pantofi nude Aquazzura şi cercei creaţi de O'Nitaa Catherine, pe care Kate i-a purtat şi în 2019, în timpul turneului în Pakistan. Ducesa a reuşit astfel o nouă apariţie reuşită.

 Foto: Gettyimages.com