Magic News

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV

Florin Călinescu este noua vedetă Prima TV, omul de televiziune fiind anunţat în mod oficial la lansarea grilei de toamnă a postului.

Prezentatorul declara la începutul lunii august că după ce a părăsit Pro TV a devenit “consultant pentru mai multe televiziuni”.

Prima TV a reuşit însă să îl aducă printre vedetele sale după ce şi Cove a trecut de la Pro TV la Prima TV. “Sâmbātā dimineatā, fix la 12:00 vā spun ce facem de azi înainte pe PRIMA TV”, a anunţat Florin Călinescu pe pagina de Facebook.

„Îmi e mai drag drumul decât destinaţia. Am acumulat multe lucruri în aceşti ani, despre acest domeniu, şi a sosit momentul în care oamenii aceştia mi-au propus să fac acest lucru. Nu pentru că mi-au propus am venit la Prima TV. Eram hotărât să schimb lucruri în viaţa mea pentru că atunci când nu mai văd lumină în ochii oamenilor imi văd de drum.

Acolo unde poţi începe ceva este mult mai potrivit să fii şi tu şi să clădeşti.

Când sapi o temelie e mult mai interesant”, a spus Florin Călinescu despre trecerea la Prima TV, unde s-a intalnit cu cu Bebe Cotimanis, si el venit de la Pro TV. 

Florin Călinescu a fost jurat la “Românii au talent” din 2015, iar în această vară a anunţat că se desparte de Pro TV. „Cu oarecare părere de rău, vă anunţ că renunţ la colaboarea cu actualul management al Pro TV. Deci, şi la Românii au talent”, scria actorul.

El a făcut parte din echipa Pro încă de la început, fiind realizatorul unor emisiuni de succes, precum „Chestiunea zilei”, „Te uiţi şi câştigi” şi „Ora şapte, bună dimineaţa”. De asemenea, a fost şi jurat în emisiunea „Uite cine dansează”, în 2017.