Magic News

Uma Thurman a dezvăluit “cel mai întunecat secret” al ei

Actriţa Uma Thurman, în vârstă de 51 de ani, a făcut o marturisire emoţionantă, milioane de femei regăsindu-se în povestea ei.

Celebra actriţă din “Pulp Fiction” a dezvăluit în “Washington Post” că a trecut printr-un avort la sfârşitul adolescenţei şi zeci de ani a păstrat acest secret. Acum s-a hotărât să vorbească după ce în statul Texas medicii care ajută femeile care au trecut de şase săptămâni de sarcină vor putea fi daţi în judecată.

În semn de solidaritate cu femeile care vor fi afectate de această lege, Uma Thurman şi-a spus propria poveste legată de avort.

„Mi-am început cariera de actorie la 15 ani, lucrând într-un mediu în care eram adesea singurul copil din cameră. La sfârșitul adolescenței, am rămas accidental însărcinată cu un bărbat mult mai în vârstă. Trăiam în Europa, departe de familia mea și aproape să încep un loc de muncă. M-am chinuit să-mi dau seama ce să fac. Am vrut să păstrez copilul, dar cum?", a mărturisit Uma.

Aceasta a povestit că le-a spus părinţilor, cu care nu vorbise niciodată despre sex că este însărciantă, iar aceştia au prevenit-o despre dificultăţile prin care va trece să crească singură un copil. Conştientă că nu îi putea oferi copilului un “cămin stabil”, ajutată de o prietenă din Germania, ea a făcut avortul într-un cabinet medical din Koln.

Uma Thurman este astăzi mamă a trei copii şi a mărturisit că această experienţă i-a permis să se dezvolte.

„Există atât de multă durere în această poveste. A fost cel mai întunecat secret al meu până acum. Am 51 de ani și-l împărtășesc din casa în care mi-am crescut cei trei copii, care sunt mândria și bucuria mea. Viața mea a fost extraordinară, uneori plină de remușcări, provocare, pierdere și frică – la fel ca atâtea vieți ale multor femei -, dar și marcate, ca și ale lor, de curaj și compasiune".

Avortul prin care a trecut în adolescenţă a fost cea mai dificilă decizie, dar a fost “drumul spre viaţa plină de bucurie şi de dragoste pe care am cunoscut-o. A alege să nu păstrez această sarcină mi-a permis să cresc şi să devin mama care voiam şi care trebuia să fiu”.