Magic News

Brad Pitt şi Angelina Jolie îşi dispută Castelul Miraval, proprietatea de vis unde s-au căsătorit

Din 2016, de când şi-au anunţat despărţirea, Brad Pitt şi Angelina Jolie nu au reuşit să ajungă la o înţelegere. Custodia copiilor este principalul motiv de dispută, însă acum se mai adaugă încă unul: proprietatea lor de vis la Miraval, din sudul Franţei.

Evaluat la 140 de milioane de euro, castelul Miraval a fost locul ales de cei doi pentru a se căsători în secret în 2014.

Avocaţii lui Brad Pitt o acuză acum pe Angelina de rea-credinţa, pentru că ar fi încercat să îşi vândă partea din proprietate fără a-l informa pe actor şi fără a-i oferi acestuia posibilitatea să cumpere această parte, desi Brad este intersat să devină proprietar unic.

Iniţial, Brad deţinea 60% din domeniul unde se produce şampanie, iar Angelina 40%, dar în 2013, actorul i-a transferat acesteia 10%, astfel încât ambii să deţină acelaşi procent. Acest transfer a fost făcut contra unei sume simbolice de 1 euro, iar în plângerea depusă de actor se doreşte anularea acestei tranzacţii.

Dincolo de acest nou motiv de neînţelegere, fostul cuplu glam luptă pentru custodia celor 5 copii, cu vârste între 17 şi 13 ani, Maddox, în vârstă de 20 de ani nefiind inclus în această dispută.